Retour- en Terugbetalingsbeleid Alef Academy

Bij Alef Academy streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen met hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, helpen we u graag bij het retourneren of ruilen van het product, of het verwerken van een terugbetaling, onder de volgende voorwaarden:

Retourzendingen

  1. Defecte of Beschadigde Producten: Als u een defect of beschadigd product heeft ontvangen, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op via info@alefacademy.nl of telefonisch op 0685486510. We zullen u voorzien van retourinstructies en zorgen voor een vervanging of terugbetaling.

  2. Onjuiste Bestelling: Als u per ongeluk het verkeerde product heeft ontvangen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op. We zullen u instructies geven voor het retourneren van het verkeerde item en zorgen voor een vervanging.

  3. Ongeopende en Ongebruikte Producten: Als u een product wilt retourneren dat ongeopend en ongebruikt is, kunt u dit binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Zorg ervoor dat het product in de originele verpakking zit. Na ontvangst van het geretourneerde item zullen we een terugbetaling verwerken.

Terugbetalingen

  1. Terugbetalingstermijn: We streven ernaar om terugbetalingen binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product te verwerken. De terugbetaling zal worden gedaan via dezelfde betaalmethode die oorspronkelijk werd gebruikt voor de aankoop.

  2. Verzendkosten: Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden terugbetaald, tenzij het product defect of beschadigd is of als er een fout is gemaakt bij de verzending.

Contactinformatie voor Retouren en Vragen

Als u vragen heeft over ons retour- en terugbetalingsbeleid, of als u een retour wilt aanvragen, neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 0685486510 E-mail: info@alefacademy.nl

Dit retour- en terugbetalingsbeleid is van kracht vanaf 03-10-2023 en kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Wij raden u aan om deze pagina regelmatig te controleren op updates.